Heeft u een probleem met uw spelcomputer,? Twijfel dan niet langer en kom gerust bij ons langs en/of verstuur uw game console,of controller goed ingepakt en gefrankeerd als post pakket naar ons op’ mocht u niet binnen onze regio woonachtig zijn!
Reparaties van Ps5,Ps4 PS3 Phat, PS3 Slim, PS3 Super slim, PS4, PSP 1000, 2000, 3000, PSP Go, PSP Vita, Xbox one Series X & S, Xbox One ,Xbox one S, Xbox,Xbox 360, Xbox 360 Slim, Wii, Wii-U, DS, DS-Lite, DSi, DSi-XL, 3DS, 3DS-XL.New 3ds , New 3dsxl ,2dsxl nintendo switch  ,nintedo switch lite ,nintendo switch oled,gamecube,
Al onze spelcomputer reparatie prijzen zijn inclusief BTW.Al onze reparaties worden uitgevoerd met originele onderdelen van de fabrikant.
Merken zoals JBC, Jovy Systems, Kimbo, Wiha ESD, SeaMark en vele andere A-merken zijn voor ons de merken om mee te werken. Al ons gereedschap en apparatuur is dus zeer geavanceerd en aangepast voor consolereparaties.
Voor ons is kwaliteit en service erg belangrijk naar de klant toe.
Reparatiespelcomputers beheerst veel technieken, niet alleen eenvoudig iets vervangen, maar ook het reflow/reballen van b.v. een BGA/SMD chip. Er zijn heel weinig bedrijven die deze technieken ook beheren.
Ook kunnen we in grote aantallen repareren hierin heeft Reparatiespelcomputers een ruime ervaring in op dit gebied!
Klanttevredenheid. Een tevreden klant is voor ons het allerbelangrijkste. Daarbij gaat het zowel om de kwaliteit van de reparatie, als om het op de hoogte houden van vorderingen en nazorg.
Kwaliteit. Wij voeren de reparaties zo perfect mogelijk uit met de beste materialen. Dit kost soms wat meer tijd, maar dat doen wij graag voor u. Wij kijken naar wat nog beter kan.
Garantie. Wij vinden dat we met 3 maanden garantie een klant tekort doen. Daarom geven wij standaard 1 jaar garantie op de meeste reparaties. Ook buiten de garantieperiode kunt u een beroep op ons doen. En helpen wij u graag als coulance met korting.
Prijs. Wij hanteren een faire prijs die eerlijk is voor de service en kwaliteit die wij bieden. Daar kunt u van op aan.

blank
Wij repareren voor:
Reparatie Spelcomputers is sinds 2018 de samenwerking en de oplossing voor alle defect geraakte Gameconsole systemen.
Snelle en uitgebreide service en uitmuntende Kennis van zaken
N. Thomassen
Algemeen directeur Nedgame.nl
Mario Wii U
Reparatie Spelcomputers is voor ons de oplossing voor alle defecte Nintendo systemen. Vroeger gingen deze naar de recycling, nu weet Luco bijna alles te repareren!
Wij sturen regelmatig Nintendo DS, 3DS, New 3DS, New 3DS XL, Nintendo Wii, en Wii U systemen. Ook onze controllers en laptops worden snel en vakkundig gerepareerd!
Wibert Huberts
Oprichter van MarioWiiU.nl