Waterschade of vocht schade

We hebben één belangrijke tip voor alle apparaten die nat zijn geworden gebruikers. Zet hem direct uit! En misschien nog belangrijker,
zet de apparatien daarna niet meer aan om te kijken of het nog allemaal werkt. Stuur het direct op of breng het apparaat direct langs .
Vaak zijn de kosten van het onderzoek het waard. Je kunt zelf overigens ook checken of je waterschade hebt opgelopen.
Wat zijn de kosten van waterschade reparatie?

De kosten zijn geheel verschillend. Het hangt namelijk af van welke onderdelen niet meer werken en dus vervangen moeten worden.
Ons advies is dan ook om je Product op te sturen en het risico van de onderzoekskosten te betalen.
Misschien is er niets of weinig aan de hand. Is je product ( b.v nintendo dsi of 3ds ) bijna onbruikbaar geworden dan weet je het in ieder geval en hoef je niet meer af te vragen wat als?
Je apparaat in het water gevallen?
Als je apparaat met water of andere vloeistoffen in aanraking is geweest, zet deze dan direct uit en niet meer aan! Stond je apparaat al uit, dan niet meer aanzetten.
Het apparaat niet in een warme oven stoppen om te drogen, ook niet op een lage temperatuur.
Ook niet de laten drogen op de verwarming.
Niet drogen met een fohn en al helemaal niet in de magnetron stoppen.
En wederom, we kunnen het niet vaak genoeg zeggen, toestel niet aanzetten.
Het apparaat in een plastic zak stoppen met droge rijst of droge pasta (macaroni) dit zal de vocht onttrekken van de telefoon
Stuur het zo snel mogelijk naar ons op of kom bij ons langs met je apparatuur in Zutphen .
Hoe sneller we je apparaat met waterschade ontvangen, hoe groter de kans is dat deze te repareren is.
Wat doen wij met je apparatuur?

Wij zullen na ontvangst, de console direct uit elkaar halen en deze behandelen via onze unieke schoonmaak procedure.
Het moederbord wordt gereinigd door middel van verschillende speciale electronica reinigingsmachines (ultrasonische reiniging).
Eventuele onstane corrossie op het moederbord wordt hiermee verwijderd en het vocht wat nog aanwezig was wordt hiermee voor 100% verdreven.
Na de waterschade schoonmaak procedure wordt het product/apparaat weer in elkaar gezet en wordt er onderzocht welke onderdelen defect zijn en vervangen dienen te worden.
Je ontvangt vervolgens een prijsopgave voor de reparatie, dit overleggen we telefonisch en/of per email.Is de prijsopgave accoord is, dan vervangen we de defecte onderdelen en zetten we je apparaat in elkaar.
Geven deze dan een laatste volledige controle en kan dan worden opgehaald of wij sturen je deze toe. Wij versturen altijd aangetekend, de verzendkosten zijn €9.25
Een waterschade reparatie kost altijd minimaal €25,00 Dit zijn de kosten voor de schoonmaak behandeling.
Mocht de prijsopgave te hoog zijn, of is de apparatuur niet meer te herstellen dan blijft het bij de €25,00 schoonmaakkosten
De gemiddelde doorlooptijd van waterschade reparaties is tussen de 3 en 5 werkdagen.
U kunt met u vocht of waterschade apparatuur ons bellen om de console langs te brengen of u kunt hem direct naar ons  versturen .