Reparatie pc

PC Reparatie Services

PC problemen zijn erg vervelend. Maar ze hoeven niet lang te duren.
Reparatiespelcomputers.nl is gevestigd in Zutphen is in de buurt om je direct te helpen met het oplossen van je PC probleem, thuis of op kantoor.
Iedereen heeft wel eens een PC probleem dat je zelf niet kunt oplossen. Vaak vraag je dan een hulpvaardige kennis die het PC probleem dan voor je oplost.
Reparatiespelcomputers.nl zal vaak pas gevraagd wanneer de nood het hoogste is en je geen andere hulpbronnen meer hebt.
Wij merken dat de drempel om daadwerkelijk PC hulp aan huis in te schakelen vrij hoog is. Naast het kostenaspect speelt angst voor onbegrijpelijk vaktaal tussen jou en de PC specialist een grote rol.
Wij als reparatiespelcomputers.nl doet meer dan alleen problemen oplossen
De belangrijkste redenen voor het inschakelen van PC hulp aan huis zijn het gebrek aan kennis om zelf PC problemen op te lossen en het gebrek aan tijd om zich daarin te verdiepen.
Wij merken dat er steeds vaker een beroep wordt gedaan op een specialist omdat men de mogelijkheden van de PC maximaal wil benutten.
Wij zullen u ook in de tussentijd ook veel op maat gesneden advies en uitleg in begrijpelijke taal. Dit aspect wordt vaak door PC gebruikers onderschat terwijl het eigenlijk de grootste toegevoegde waarde van PC hulp aan huis is.
Wij van reparatiespelcomputers.nl kunnen u zeker verder helpen. Heb je problemen met je PC, kun je niet e-mailen, krijg je randapparatuur niet werkend, heb je problemen met je Internetverbinding,
heeft je PC een virus, kun je niet synchroniseren met je smartphone of iets dergelijks, wiij kunnen u zeker verder helpen. We helpen je niet alleen om je PC probleem op te lossen maar we leren je ook om je PC probleem in de toekomst zelf op te lossen.
Wat kunnen wij allemaal voor u betekenen ?
– Wij lossen alle computer problemen op.
– Wij herstellen storingen en optimaliseren uw PC prestaties met Soft- en Hardware.
– Wij begeleiden u en geven u een effectieve computer informatie en training ( hierbij kunt u denken aan tips ).
Hieronder vind u enkle basis diensten:
Repareren van PC’s en Notebooks:
Het oplossen van alle voorkomende storingen aan uw pc/notebooks.
Wij kunnen bijna alle problemen verhelpen zoals :
– Het vervangen van het toetsenbord,blu-ray ect
– Het vervangen van scherm en of inverter of jack/power plug
– Het vervangen of uitbreiden van het werkgeheugen
– Het vervangen van de hardeschijf. Uiteraard hoort hier ook de installatie van de software bij
Verhelpen van storingen door virussen of adware:
Tegenwoordig worden er veel virussen over het internet verzonden. Deze kunnen uw computer zodanig infecteren dat deze traag wordt of zelfs niet meer bruikbaar is.
Reparatiespelcomputers.nl kunnen deze problemen voor u oplossen, zodat uw computer weer probleemloos en zoals vanaouds werkt.
Het installeren van software:
Heeft u nieuwe software aangeschaft en lukt het niet om de software te installeren dan kunnen wij de software voor u installeren.
Wij denken hierbij aan alle soorten software tevens het installeren van de software voor diverse randapparatuur (bijv. printers, webcams, bluetooth verbindingen en PDA’s).
Het installeren van internetaansluitingen:
Wij kunnen voor u div aansluitingen moeiteloos vaste en draadloze internetverbindingen voor U aansluiten. Tevens zal het internet op Uw computer worden geconfigureerd, zodat U meteen aan de slag kunt.
Internetaansluitingen op meerdere computers met een router is uiteraard ook mogelijk.
Opschonen en versnellen van uw PC:
Na enkele jaren gebruik te hebben gemaakt van uw computer vervuilt deze doordat u computer diverse files aanmaakt. Deze files zijn nutteloos en kunnen uw computer vertragen.
Wij kunnen deze files lokaliseren en voor u verwijderen. Nadat de computer is opgeschoond zal de computer een stuk sneller zijn. Deze werkzaamheden nemen ca. 1 uur in beslag en uw computer loopt weer sneller.
Upgraden van uw computer:
Vindt u dat uw computer nieuwe onderdelen nodig heeft, zodat de computer sneller en weer up to date is dan kunnen wij u adviseren welke onderdelen u nodig heeft. Tevens kunnen wij de nieuwe onderdelen voor u inbouwen.
Upgraden door de volgende onderdelen te vernieuwen:
– Toevoegen van meer intern werkgeheugen
– Het installeren van een grotere hardeschijf
– Het installeren van een DVD brander/blu-ray/cd
– Het vervangen van uw processor en moederbord/koeling
Mocht u een nieuwe PC willen aanschaffen maar weet u niet welke PC geschikt is voor uw wensen dan willen wij u graag daarin adviseren.
Reparatiespelcomputers.nl helpt graag mensen kleine bedrijven die problemen hebben met zijn/haar computer, server of laptop!
wij lossen graag u problemen op, hoe groot ze ook zijn, tegen een zeer gunstig tarief , om u daarmee van dienst te zijn omdat wij weten hoe vervelend het soms kan zijn.
U heeft zelf de keus om mij bij u langs te laten komen (op afspraak) of u belt ons op en wij halen hem zo snel mogelijk op.;
De volgende dag kunt u deze dan weer op komen halen.of wij brengen hem bij u thuis en sluiten hem netjes weer aan ,uiteraard met factuur
U kunt Denkend aan de volgende dingen / issue’s / problemen:
– Herinstallatie Windows /of update problemen
– Samenstellen nieuwe computer evt(losse onderdelen);
– u advieseren voor een andere laptop
– Computernetwerk aanleggen (routers/switches)
– Verwijderen van virussen/ spyware /adware
– Verloren wachtwoord pc of excel/word documenten terughalen;Data-Recovery- Hardware & software installeren;
– Installatie internet;
– Backup’s inregelen/ terugzetten;
– Dienstverlening op afstand / remote (via internet);
– Reparaties uitvoeren (disk problemen / recovery
– Toetsenbord en LCD vervangen van laptops
– Beveiligen van draadloos netwerk
– Service en onderhoud (schoonmaak / opschonen).
Als u zelf een beetje weet wat het probleem is dan kan ik direct in een bepaalde richting aan geven qua oplostijd en prijs, u komt echter nooit voor verrassingen te staan.
Gehele week te bereiken, mail wordt snel beantwoord en kunt mij echter pas bellen na 16.00 ,ik ben 7 dagen per week beschrikbaar. In het weekend komen is voor mij géén probleem.U kunt de gehele dag mailen die zal ik binnen 30 min beantwoorden !!!!
Als ik mijn telefoon niet beantwoord graag even een mailtje of een Whatsapp bericht, die zal ik dan zo snel mogelijk beantwoorden
Huisbezoek :haal en breng service
In zutphen/warnsveld €7,50
Rest van de gemeente zutphen €15,00
Omliggende gemeentes €20,00
Trefwoorden: een normale prijs, monteur, , ICT, behuizing, voeding, samenstellen, onderdelen, onderdeel,zutphen, overnemen, hulp, op, afstand, advies, bestanden, overzetten, Backup, overbrengen,
notebook, tv-kaart, tv, scherm, monitor, zwart, zwarte, blauwscherm , schoonmaken, clean, cleanen, netwerkpchulp, computerhulp, aan, huis, reparatie, herinstalleren, pc, dokter, pc, hulp, aan, huis, trage, computer, installeren, beveiligen, logmein, teamviewer, Windows, XP, Vista, 7, Office, Word, Excel, Powerpoint, Mac, OS, Opnieuw, Installeren, formatteren, defragmenteren, problemen, probleem, legitiem, legaal, laptop, videokaart, video, geluidskaart, moederbord, hardeschijf, mobo, hd, harde, schijf, usb, internet, lan, draadloos, draadloze, wifi, defect, virus
Werkwijze: altijd in overleg,no-cure / no-pay , schriftelijke garantie
Kenmerken
Specialiteiten:
Computer reparatie, Computerhulp, Hardware, Software, Reparatie
Type:
Beveiliging en Viruspreventie , Computerreparatie en Onderhoud .
Service:
Garantie , evt Komt aan huis (nieuw) , No cure no pay
Kwaliteit staat hoog in het vaandel, u tablet,pc,laptop,smartphone zal altijd
met grote zorg behandeld worden zodat er niks mis kan gaan tijdens de reparatie .
Bovendien zullen altijd de nieuwste, meest up-to-date, technieken en software gebruikt worden bij de reparatie .
Voor persoonlijk advies kunt u bovendien altijd contact opnemen! wij staan voor u klaar en altijd vriendelijk te woord

Sterke Kenmerken

Vragen of Suggesties ?

Heeft u suggesties hoe wij u nog beter van dienst kunnen zijn?

Scherm stuk ?

Scherm defect?Wij kunnen wij uw defecte scherm vervangen.

Persoonlijk

Persoonlijk contact, snelle service

Modificaties

Vele soorten Modificaties voor u gameconsole .

No cure No pay

‘Geen oplossing geen betaling’

We doen meer

We proberen altijd om het ​​verschil te maken Wij helpen u altijd .

Alles te repareren?

Op alle producten die u bij ons koopt zit uiteraard garantie

Garanties

Op alle producten die u bij ons koopt zit uiteraard garantie

Wij doen meer ..

Voor elke reparatie laat Reparatiespelcomputers.nl je zien welke werkzaamheden en welke kosten je kunt verwachten bij ons

Donec tellus massa, tristique sit amet condimentum vel, facilisis quis sapien.

Donec tellus massa, tristique sit amet condimentum vel, facilisis quis sapien.


Waarom zou u Voor ons reparatiespelcomputers.nl Kiezen

Reparatiespelcomputers beschikt over ruime ervaring en unieke expertise en kennis van de meest uiteenlopende merken en modellen laptops , Tablet ,Pc,Ipad ,Samsung Tab .Ps4,Ps3,Xbox360 ,Xboxone ,New 3ds,3ds(xl) ,WiiU,Wii
Onze eigen Technische Dienst is daarom in staat het defect van uwLaptop ,Pc,Tablet ,Ipad ,Samsung Tab snel en accuraat vast te stellen en tot reparatie over te gaan. Mede door onze ervaring en snelle handelswijze sturen computer winkels hun klanten met problemen door naar ons
Smartphone, tablet en computer reparatieLaat uw laptop, smartphone of tablet nu repareren bij de vertrouwde specialist! Gaat uw scherm op zwart, werkt een toets niet meer of is de harddisk vastgelopen? Dan is dat absoluut geen reden om uw apparaat geheel af te schrijven.Dankzij de snelle, prijsgunstige en betrouwbare reparatieservice van Reparatiespelcomputers.nl kunt u weer jaren vooruit