Wij zijn Reparatiespelcomputers

In 2007 begon Reparatiespelcomputers de eerste consoles te repareren. Omdat er geen opleiding/training bestaat voor console reparatie is Reparatiespelcomputers zelf eerst jarenlang research en testen gaan doen. Na een aantal jaar testen, verbeteren van technieken en het zoeken naar de beste onderdelen zijn we in 2011 officieel begonnen als bedrijf.Servicebedrijf in spelcomputers,pc,laptop,gameconsole controllers  reparatie & onderhoud.
Door onze brede kennis en ruim 14 jaar ervaring in dit vak.  Zijn wij in staat al uw problemen snel en vakkundig op te lossen.
Voor meerdere bedrijven bieden wij de perfecte oplossing. Zakelijk bieden wij meerdere voordelen en ook kostenbesparende alternatieven wij  zijn transparant en 100% eerlijk. Altijd vooraf een professioneel advies over uw defecte product
Heeft u een probleem met uw spelcomputer,? Twijfel dan niet langer en kom gerust bij ons langs en/of verstuur uw game console,of controller goed ingepakt en gefrankeerd als post pakket naar ons op’ mocht u niet binnen onze regio woonachtig zijn!
Reparaties van Ps5,Ps4 PS3 Phat, PS3 Slim, PS3 Super slim, PS4, PSP 1000, 2000, 3000, PSP Go, PSP Vita, Xbox One ,Xbox one S, Xbox,
Xbox 360, Xbox 360 Slim, Wii, Wii-U, DS, DS-Lite, DSi, DSi-XL, 3DS, 3DS-XL.New 3ds , New 3dsxl ,2dsxl nintendo switch ,gamecube,
Al onze spelcomputer reparatie prijzen zijn inclusief BTW.Al onze reparaties worden uitgevoerd met originele onderdelen van de fabrikant.
Merken zoals JBC, Jovy Systems, Kimbo, Wiha ESD, SeaMark en vele andere A-merken zijn voor ons de merken om mee te werken. Al ons gereedschap en apparatuur is dus zeer geavanceerd en aangepast voor consolereparaties.
Voor ons is kwaliteit en service erg belangrijk naar de klant toe.
Reparatiespelcomputers beheerst veel technieken, niet alleen eenvoudig iets vervangen, maar ook het reflow/reballen van b.v. een BGA/SMD chip. Er zijn heel weinig bedrijven die deze technieken ook beheren.
Ook kunnen we in grote aantallen repareren hierin heeft Reparatiespelcomputers een ruime ervaring in op dit gebied!
Klanttevredenheid. Een tevreden klant is voor ons het allerbelangrijkste. Daarbij gaat het zowel om de kwaliteit van de reparatie, als om het op de hoogte houden van vorderingen en nazorg.
Kwaliteit. Wij voeren de reparaties zo perfect mogelijk uit met de beste materialen. Dit kost soms wat meer tijd, maar dat doen wij graag voor u. Wij kijken naar wat nog beter kan.
Garantie. Wij vinden dat we met 3 maanden garantie een klant tekort doen. Daarom geven wij standaard 1 jaar garantie op de meeste reparaties. Ook buiten de garantieperiode kunt u een beroep op ons doen. En helpen wij u graag als coulance met korting.
Prijs. Wij hanteren een faire prijs die eerlijk is voor de service en kwaliteit die wij bieden. Daar kunt u van op aan.

Ons bedrijf

is klein en persoonlijk van opzet.

Onze locatie

Adres Johanvanoldenbarneveldstraat 13

Tel. 06 185 10 339 (zie openingstijden )Whatsapp mogelijk

Email: Info(@)reparatiespelcomputers.nl


Business Hours

Zondag t/m Donderdag 17.00 - 21.30

Zaterdag 14.00 tot 21.30

Vrijdag & Zaterdag 10:00 - 21:30