Reparatiespelcomputers.nl

Nintendo Switch Reparatie.

Nintendo Switch reparatie
Is het scherm van uw Nintendo Switch gebroken?
Of is de batterij van uw Nintendo Switch aan vervanging toe? Of laadt uw Nintendo Switch niet meer op?
Voor al deze problemen en meer bent u bij Reparatiespelcomputers.nl aan het juist adres!
Voor Nintendo reparaties bent u bij ons aan het juiste adres!
Reparatiespelcomputers.nl is gespecialiseerd in Nintendo reparatie tegen scherpe reparatie tarieven met snelle en reparatietijden!
Wij werken enkel met originele Nintendo onderdelen zodat u verzekerd bent van kwaliteit!
Omdat wij zo zeker zijn van onze Nintendo reparaties geven wij op alle reparaties 12 maanden garantie.
Wij hebben ons gespecialiseerd in Spelcomputers Door onze ruime ervaring zijn wij vrijwel altijd in staat de reparatie uit te voeren en deze weer gerepareerd aan u af te leveren.
Mocht de schade onherstelbaar zijn, dan laten wij u dit uiteraard weten. U kunt de nintendo switch voor reparatie op afspraak bij ons brengen.
Bent u niet woonachtig in de buurt zutphen (gelderland dan kunt u met een gerust hart ook uw spelcomputer ook naar ons opsturen,
Wij garanderen dat u binnen 5 werkdagen uw spelcomputer gerepareerd weer in huis heeft.

Werkt uw Nintendo Switch niet naar wens of is uw Switch kapot? Dan kunnen wij uw Switch snel repareren. Bij Reparatiespelcomputers kunt u terecht voor een snelle én kwalitatief goede reparatie zonder gelijk de hoofdprijs te moeten betalen. Wij zijn altijd transparant in onze prijzen en werkwijze waardoor u achteraf nooit voor verassingen komt te staan.

De meeste Switch reparaties kunnen wij binnen 30-60 minuten voor u uitvoeren ( op afspraak). Voordat u het weet heeft u hem al weer gerepareerde Switch.

De meest voorkomende Switch reparaties zijn een scherm reparatie, oplaadconnector reparatie, achterkant reparatie, batterij/accu vervangen, frame vervangen en waterschade reinigen. Heeft uw Switch waterschade opgelopen? Kom dan zo snel mogelijlk bij ons langs. In de meeste gevallen is waterschade namelijk prima op te lossen! Hoe langer u wacht, des te erger de schade kan worden.