Inkoop van uw Console(s) ,Games,& Accessoires:

Bent u uitgespeeld of ben je gewoon uitgekeken op uw games, consoles of accessoires?
Verkoopt uw ze dan aan ons of evt ruil ze bij ons in.

Inkoop van u gameconsole Reparatiespelcomputers.nl
Vanuit Nederland of belgie verkopen geen enkel probleem of uit een ander land geen probleem wij zien u graag .
Verkoop je console eenvoudig en snel aan ons
Wij kopen jouw Nintendo, PlayStation , Retro consoles of Xbox console met eventuele spellen en accessoires in, in ruil voor geld op je bankrekening.
Reparatiespelcomputers.nl is wel dé plek om je console te verkopen.

Neem hiervoor contact met ons op via e-mail, graag met foto’s van wat u ons wilt aanbieden. Je kunt ook met uw spullen langskomen ( wel een afspraak maken hiervoor ). Wij bekijken uw spullen en zullen dan  direct bekijken en evt testen en u dan een voorstel te doen .

Let op: Wij nemen zeker geen diep bekraste games, PC games,of  ernstig beschadigde  consoles in .

Inkoop kunt u ons emailen inkoop(@)reparatiespelcomputers(nl) met foto,s en u informatie wat u wilt verkopen )
U krijgt binnen één werkdag een prijsvoorstel van ons.
U kunt u pakket gratis naar ons opsturen opsturen indien de waarde hoger, ligt dan 40 euro u krijgt een verzendlabel van ons .
Binnen 1-5 werkdagen na ontvangst van het pakket zullen wij u geld op je rekening storten.
U hoeft geen account aan te maken , geen gedoe

Vragen? over de inkoop stuur een mailtje naar inkoop(@)reparatiespelcomputers en u ontvangt binnen één werkdag een antwoord van ons.

Onze VOORWAARDEN voor inkoop van u goederen.

Wij kopen bijna alles ook uw omgebouwde,gebande of defecte consoles in ,deze zullen voor onderdelen worden gebruikt en zullen nooit als geheel worden verkocht ( verwacht ook geen hoge prijs).
De goede en juiste spullen zullen een nieuw leven krijgen en zal nog jaren kunnen worden gebruikt .

Wie kan van het inkoop model gebruik maken ?
Wij ruilen en kopen enkel in met personen vanaf 18 jaar. Bij iedere transactie waarbij de klant games of hardware verkoopt aan Reparatiespelcomputers.nl dient de klant zich te identificeren aan de hand van een geldig legitimatiebewijs. Elke persoon kan kiezen tussen uitbetaling op u bankrekening of korting op uw aankoop wanneer zij hun games of hardware verkopen aan Reparatiespelcomputers.nl.

De aangeboden games of hardware gelieve compleet zijn en zich in goede staat bevinden(inclusief handleiding en originele verpakking).
Nadat de verkoop afgesloten is kan de verkoper/klant zich niet meer bedenken en is er geen weg meer terug een deal is een deal.
Bundelgames of promotionele uitgaven kunnen tegen lager bedrag ingeleverd worden.
Het prijsvoorstel is altijd vrijblijvend.

Herkomst van goederen/misbruik/heling
Reparatiespelcomputers.nl kan onmogelijk de herkomst van de goederen controleren en zal dus nooit aansprakelijk kunnen gesteld worden voor het feit dat zij een eventueel onrechtmatig verkregen goed heeft aangekocht.Aangeboden producten dienen altijd persoonlijke eigendommen te zijn.
Wij behouden het recht om het prijsvoorstel op elk moment aan te passen of te annuleren. Bijvoorbeeld als blijkt dat bij de controle van de producten andere defecten of gebreken worden geconstateerd die vooraf niet door ons zijn opgemerkt zullen wij u dan dan een nieuw prijsvoorstel doen. Indien je niet akkoord gaat met een nieuw prijsvoorstel zullen de producten worden teruggezonden.
Indien, om welke reden dan ook, het pakket retour wordt gezonden, zal er 7,65 euro verzendkosten in rekening worden gebracht om het pakket retour te sturen.

Wanneer wij als Reparatiespelcomputers.nl echter toch zou worden aangesproken door een derde, is de aanbieder van de goederen eveneens aansprakelijk t.o.v. Reparatiespelcomputers.nl en zal hij/zij een forfaitaire vergoeding dienen te betalen  en zal hij/zij Reparatiespelcomputers.nl verder volledig dienen te vrijwaren.

Wij als Reparatiespelcomputers.nl behoudt zich bovendien het recht voor om de eventuele extra geleden schade eveneens te verantwoorden op de aanbieder van de koopwaar.

Wij als Reparatiespelcomputers.nl zal bovendien steeds alles in het werk stellen om verdachte transacties op te sporen en te melden aan de bevoegde instanties.

Eventuele defecten en/of schade aan producten die tijdens het transport zijn ontstaan zijn voor eigen risico, zorg er dus voor dat je het goed verpakt en evt aangetekend!.